CIASTO FRANCUSKIE Z SEREM CAMEMBERT

Pyszne i szybkie ciasto francuskie z serem camembert, szynką serrano i świeżą rukolą.


Pyszne i szybkie ciasto francuskie z serem camembert, szynką serrano i świeżą rukolą.

SKŁADNIKI: 

  • opakowanie ciasta francuskiego
  • 2 opakowania sera camembert
  • 350 g passaty
  • 5 plastrów szynki serrano
  • rukola
DODATKI:
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni, ciasto francuskie posmarować passatą. 

2. Dodać pokrojone wzdłuż na sześć okrągłych plastrów sery camembert i piec przez około 10-12 minut do czasu aż ciasto się zarumieni.

3. Po wyjęciu z pieca położyć szynkę serrano i rukolę. Podawać z dipem czosnkowym. SMACZNEGO!






You Might Also Like

0 komentarze

gry online