DIP PAPRYKOWO-MAJONEZOWY

Prosty i szybki dip paprykowo-majonezowy jest idealny jako dodatek do potraw czy przekąsek, m.in.: tostów, sałatek czy świeżych warzyw. 


Prosty i szybki dip paprykowo-majonezowy jest idealny jako dodatek do potraw czy przekąsek, m.in.: tostów, sałatek czy świeżych warzyw. 


SKŁADNIKI:
  • 2 papryki
  • 5 łyżek majonezu
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • przyprawy:
    • pieprz
    • sól
    • słodka papryka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Papryki pokroić na kawałki. Piec przez 5-7 minut.

2. Majonez wymieszać z jogurtem naturalnym, dodać papryki.

3. Doprawić i zblendować.  SMACZNEGO!


You Might Also Like

0 komentarze

gry online